Menü

HUAWEI NM CARD 128GB NANO SD MEMÓRIAKÁRTYA 90/60 MB/s

Ár:
28.000 Ft
Cikkszám: 06010396
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. október 22.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Speciális NanoSD memóriakártya Huawei készülékekhez
90MB/s olvasási -és 60MB/s írási sebességgel
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A Huawei Technologies a világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai vállalata, a világ egyik legnagyobb okostelefon gyártója, termékeit és szolgáltatásait a világ népességének közel egyharmada használja. A Huawei NM Nano memóriakártya speciálisan Huawei márkájú modern kiadású okostelefonokhoz kifejlesztett adathordozó (nem kompatibilis minden Huawei telefonnal). A szabványos méretű microSD szabványú memóriakártyák már több mint 15 éve vannak kereskedelmi forgalomban, de a Huawei innovatív újítása jelentősen, 45%-kal kisebb méretű memóriakártyát eredményezett. Működését tekintve ugyanazon az elven működnek, viszont a Huawei NM Nano Card formája és mérete megegyezik a nanoSIM kártyáéval, és a kompatibilis Huawei okostelefonok kettős SIM-tálcájával használhatóak. Jelenleg a következő típusok támogatják: Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20 X, Huawei P30, Huawei P30 Pro.

Vásárlás előtt mindenképpen győződjön meg arról, hogy az Ön készüléke kompatibilis a Huawei NM NanoSD Card memóriakártyával.

A 128GB kapacitású Huawei NM Card NanoSD memóriakártya alkalmas kompatibilis Huawei készülékek memóriabővítésére, kiemelkedő adatátviteli sebességgel működik - 90MB/s olvasási –és 60MB/s írási sebességet is támogat. Használata rengeteg nagyfelbontású digitális fénykép és videoanyag biztonságos rögzítését, tárolását és megosztását teszi lehetővé. A csomag tartalma 1db 128GB kapacitású Huawei NM Card NanoSD memóriakártya 90MB/s olvasási és 60MB/s írási sebességgel.


ADATHORDOZOK.EU akciós külső merevlemezek, külső SSD meghajtók,  microSDHC és microSDXC memóriakártyák, SDHC SDXC Compact Flash memóriakártyák, valamint akciós pendrive-ok!

KAPACITÁS 128GB
MEMÓRIAKÁRTYA TÍPUS NANO SD

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!